Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchynské drezy
Kvalitný dres.
Takyto drez som mala 10 rokov na starom byte. Do novej kuchyne som sa rozhodla opat zvolit tuto znacku aj model.
Fabou Sahara som spokojna - nie je taka hakliva, ako biela alebo tmave odtiene. Ak drez pravidelne osetrujete pripravkom na to urcenym, tak ani caj, kava a pod. nenechaju flaky. Po 10 rokoch by som mohla vratit do obchodu.
Na jednu vec si treba davat pozor, hlavne ked drez nie je pravidelne osetrovany, ze do drezu sa nemaju vylievat zieraviny (fixinela, domestos, odvapnovac a pod.) mozu poleptat ochrannu vrstvu drezu a potom sa uz chytaju flaky od caju a kavy.
- kvalitný materiál
- nie najlepšie riešenie núdzového odtoku
Spokojnosť.
Kvalitné umývadlo, pevnejší materiál , hrúbka 1 mm . Vyrezané dva otvory.Pribalená výbava -komplet sifon všetko ako sa uvádza v popise , svorky, čakala som zabudované tesnenie pre umývadlo žiaľ nieje . Vizuálne je umývadlo podľa predstáv aké som hľadala.Zatial ešte nenamontované meníme komplet kuchyňu .Pre milovníkov čistých hladkých línií je ako stvorené.Mám skúsenosti s profilovanou odkvapávacou plochou no čistenie komplikovanejšie pomedzi všetky záhyby .Toto ma hladkú odkvapávacou plochu takže pre mňa niečo nové . Teším sa.
Kvalita ,priestrannosť vaničky ,ľahká montáž,dobrá údržba povrchu
- krasny
Zatiaľ drez nezabudovany neviem ako bude slúžiť z dlhodobého hľadiska ?!
- cena primeraná kvalite,
Kvalitný drez, ideálny pre menšie kuchyne
Veľmi pekný mohutný drez,zatiaľ nenamontovaný, údržba bude omnoho jednoduchšia ako v prípade granitu.
- Veľký drez
- Veľká priestranná vanička
Tovar prišiel poškodený, celý rozbitý a chýbali v ňom kusy! Krabova bola rozbalena, otvorena a obuchana!!!! S predavačkou alzapointu sme riešili reklamáciu a nikto sa doposiaľ neozval!!!!!
- Výhodna cena
- presne sadnuci rozmer
- tenky material
- velmi ostré hrany, porezali sme sa
tento rozmer drezu 86x43 nie je bežný, preto som bola rada, že sme našli aspon nejaký. za tie peniaze v pohode, ale radšej by som si priplatila, ale ako pišem potrebovali sme presne ten rozmer .
Spĺňa všetky požiadavky.
ziadne este som ho neotvoril
Sink Quality Ferrum 50 SKQ-FER.C.1K50.X
Pridané: 21. decembra 2023
(naposledy upravené 21. decembra 2023)
Zakúpený v HeavenShop
- Rozumná cena
- Sifón v cene
- Dobrá cena
- Pekný vzhľad
- Tenký materiál
Príde mi , že nevydrží dlho. Vzhľad pekný
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »