Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchynské drezy
- Mám ho 2 týždne a zatiaľ som veľmi spokojná.
- kvalitny vyrobok
- krasny doplnok do kuchyne
Ťažko môžem hodnotiť, nakoľko drez mi k dnešnému dňu nedorazil. Objednávala som z dôvodu časovej tiesne, tovar mal byť skladom a dodanie 3-5 dní. 6-ty deň a objednávka sa stále spracováva. Dnes mi montujú linku, takže za mňa nespokojnosť.
Tovar doručený hneď na ďalší deň
Krásny
uvidime, ci budeme s bielou spokojni, cas ukaze
Zhanal som hnedy drez do kuchyne. Cenovo mi to najlepsie vyslo v tomto obchode. Trosku som bol sklamany z farby. Cakal som ( aj podla obrazkov ) viac hnedu farbu. Tato bola s nadychom sedej. ale nevadi to. Vec vkusu. Inak je drez ok. Trosku som sa musel pohrat s odpadom a vyskladat si ho, ale podarilo sa.
Celkovo spokojnost. Je to drez, takze tam sa asi nema co pokazit. Dufam :)
Dodržaná uvedená doba dodania, využila som akciu a dokúpila aj misku do drezu. Drez je krásne biely a hladký. Už sa teším keď ho namontujeme.
- velmi kvalitny drez aj po 4 rokoch denneho pouzivania (4clenna rodina) v super stave, neobity mierne znamky pouzivania stale farebne ako novy, a to sme pred kupou riesili ci neostanu flaky, skvrny od cvikly, cucoriedok a podobne farbiacich produktov
- Super veľký a hlboký drez
Zatím nemůžu hodnotit tento konkrétní dřez, ale zkušenosti s touto značkou již máme a proto jsme si také vybrali tento dřez.
Je presne to čo som očakával. Prednosťou je hĺbka. Dúfam, že aj niečo vydrží. Zatiaľ spokojnosť.
Celková spokojnosť s výrobkom.
pekny
ESTE NEVYSKUSANY LEBO NIE JE DODANY
- Pomer cena / výkon
Odporúčam Krásne veľký na umývanie plechov od koláčov .
prišiel poškodeny, zlomeny, bol zle zabaleny....tak neviem ohodnotit
kvalita!
BLANCO ZIA 45 S Compact silgranit aluminium
tibino47
Pridané: 16. apríla 2022
(naposledy upravené 16. apríla 2022)
- kvalita
- veľmi odolný materiál
- ľahký
- pekný dizajn
- ľahká montáž
- sifon aj krájacia doska v cene
- vyššia cena
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »