Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchynské drezy
výber som uskutočnila na základe osobnej obhliadky priamo v predajni, páčila sa mi štruktúra aj farba, navyše možnosť ľubovoľne pomocou mriežky upraviť veľkosť - podľa potreby zväčšiť odkladaciu plochu, alebo odložením nabok uvoľniť priestor samotného umývadla.
- Umývadlo je veľmi pevné o odolné
- na mojom kuse niesu viditeľné žiadny vady, zlé odliatky ani škrabance takže Super
Ideálne do dielne kde občas potrebujete umyť niečo ťažké alebo kovové. Nemusíte sa báť že poškodite umývadlo
velky priestranny drez, kvalitne prevedenie, na umyvanie aj vacsich hrncov postacujuci (nezabudnut hlavne na idealnu bateriu, pod ktoru sa ten vacsi hrniec zmesti :-) )
Kvalitný drez, máme ho už 15rokov a v poriadku.Nový kupujeme pre výmenu kuch.linky,iný farebný odtieň. Doporučujem kúpiť.
- Kompaktny rozmer dvojdrezu.
výhoda superrrrrrrrrrrr
tovar vraciam nesplna moje prestavy o kompletnosti prislusenstva
Produkt sa nám páči aj farebné, aj ako material.
Dierky na bateriu a na davkovač a na odtok urobili presné podľa našho vykresu. Ten granit je kvalitnejší a hrubší ako u niektorích iných obchodoch. Cena je dobrá. Dodanie bolo relativné rychlo. Dufam, že bude nám dlho služiť.
- Kvalitný materiál, hrubý nerez.
- Veľký, hlboký, výborne sa v ňom umýva riad, voda nešpliecha všade okolo.
- Moderný design.
- Vyspádovaný odkvap, bez zbytočných dier na odtok, kde by sa mohli množiť plesne, pekný, čistý design.
- Pán, čo nám ho montoval, sa trochu zapotil, keďže na montáž je tam málo miesta, lebo drez je veľký. Ale dalo sa to zvládnuť.
- Balenie obsahovalo sifón, ale my sme potrebovali prikúpiť ešte jedno koleno, ktoré bolo najbližšie k odpadu v stene.
Som nadšená, určite odporúčam.
Zatiaľ som produkt nepoužila, nemám odborníka na uvedenie do prevádzky.
Zatiaľ nemôžem hodnotiť kvalitu ani jedného produktu, začíname používať. Čo sa týka dizajnu, super, nad naše očakávania
S drezom som úple spokojný, je dostatočne veľký a kvalitný!
Čakal som, že drez bude rovnaký ako na obrázku.
Kvalita ako dá sa, ale za tú cenu, by som čakal troška viac.
Úchytky drezu mohli vymyslieť aj lepšie.
Dnes uz nenazratí kapitalisti setria extremne na vsetkom, na konzerve je hrubsi plech.
Inak prevedenie a funkcia v poriadku
Drez veľmi praktický vhodný do malej skrinky, veľmi pekná farba a dobrá kvalita.
Pekný.
- je krásny
mám dobré skúsenosti s tovarom,vysoká kvalita aj dizajn
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »